Nieuws.

Jeffrey Herlings bij Andy in de Auto

Viervoudig wereldkampioen motorcross, Jeffrey Herlings, zal vandaag om 13:00 uur bij Andy van der Meijde in de auto stappen. Profvoetballers, BN’ers, artiesten en Influencers stappen bij Andy in de auto voor een ritje en een goed gesprek!

Elke dinsdag om 19:30 wordt er een nieuwe uitzending op het YouTube kanaal geplaatst maar ook wordt het programma op RTL7 uitgezonden: https://www.youtube.com/channel/UCvFmO93LlI2K21nZOUwjwfA.

Wanneer de uitzending met Jeffrey online komt, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Commentaar Ebert Dollevoet, eigenaar Top Events: ‘’Ik ben hier al een tijdje mee bezig geweest en het is fantastisch dat er nu ook iemand uit de motorcross bij Andy in de auto komt. Andy is zeer bekend en heeft met zijn programma een groot bereik! Dit is positief voor de motorcross en voor Jeffrey dat nieuwe mensen in aanraking komen met de sport en over de prestaties van Jeffrey horen.’’

In het weekend van 22 en 23 Mei wordt op circuit de Witte Ruysheuvel in Oss de Nederlandse Grand Prix verreden waarin Jeffrey Herlings aan de start zal komen!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.mxgposs.nl

De Snollebollekes zorgen voor extra entertainment tijdens MXGP Oss

Tijdens het Pinksterweekend wordt op circuit de Witte Ruysheuvel in Oss de grootste Nederlandse motorcrosswedstrijd van het jaar georganiseerd. Het wereldkampioenschap MXGP is het sterkste kampioenschap ter wereld en in Oss wordt de vierde wedstrijd van dit kampioenschap verreden.

De organisatie van de Grand Prix van Oss wil tijdens dit weekend meer brengen dan alleen motorcross op het hoogste niveau. Het moet een weekend worden waarbij motorcross en entertainment er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk uitje wordt voor het hele gezin!

De eerste grote Nederlandse artiest die er voor zal zorgen dat de sfeer er goed in zal zitten zijn de Snollebollekes. Deze artiest weet wat er voor nodig is om het publiek op de banken te krijgen en het is daarom fantastisch nieuws dat ze bij de MXGP in Oss aanwezig zullen zijn.

Commentaar Ebert Dollevoet (eigenaar Top events en organisator MXGP Oss): ‘’We zijn heel blij dat de Snollebollekes bij ons evenement aanwezig gaan zijn. Ons doel is om meer te brengen dan alleen motorcross. De Snollebollekes is de eerste artiest die we hebben weten te contracteren maar we zijn nog volop in gesprek met andere bekende Nederlandse artiesten. Het moet een onvergetelijk weekend worden waarbij het op en naast het circuit fantastisch is.’’

De Grand Prix van Oss wordt verreden in het weekend van 22 en 23 mei. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mxgposs.nl

 

Motocrossplanet versterkt Top Events bij organisatie MXGP Oss

Top Events is verheugd te kunnen mededelen dat Motocrossplanet het team komt versterken met de organisatie van de Grand Prix Motorcross in Oss. 

Motocrossplanet is al jarenlang een groot online platform waarop iedere dag duizenden bezoekers al het nieuws over de motorcross in Binnen en Buitenland volgen. Maar Motocrossplanet is veel meer dan enkel een online platform want ook al jaren zijn ze nauw betrokken bij de organisatie van de Dutch Masters of Motocross.

Motocrossplanet zal de volledige promotie van het evenement op zich nemen met daarnaast alle perswerkzaamheden en het contact met de partners onderhouden. 

Commentaar Arno van den Brink (eigenaar Motocrossplanet.nl): ‘’Het is een fantastisch project. Ik ben al jarenlang nauw betrokken bij de Dutch Masters of Motocross waarbij ik veel ervaring heb opgedaan en nog steeds doe. Dit zal zeker van pas komen bij dit evenement. Ook is het natuurlijk een prachtig evenement om bij betrokken te zijn en ik kijk er naar uit om samen met Top Events een goede samenwerking voor in de toekomst op te bouwen.’’

Commentaar Ebert Dollevoet, eigenaar van Top Events: “Arno is een mooie aanvulling op ons team. We zijn ervan overtuigd dat we met zijn netwerk, kennis en ervaring in de motocrosswereld dit prachtige evenement nog beter neer kunnen gaan zetten en tot een succes gaan maken. We zijn erg blij met zijn komst.”

De Grand Prix van Oss wordt op 22 en 23 mei (Pinksterweekend) verreden op circuit de Witte Ruysheuvel in Oss. Het zal niet alleen een wedstrijd van motorcross op het hoogste niveau zijn maar daarnaast zal er nog veel meer te beleven zijn waardoor het echt een dagje uit wordt voor het hele gezin.

 

PIETRAMURATA (Italy) 5 November 2020

Infront Moto Racing is excited to announce a brand-new partnership with Top Events Group that will foresee the FIM Motocross World Championship in Oss, Netherlands, for the next five years. The Dutch venue, located in the south of the country, in the province of North Brabant, first opened its doors in 1980 and was called De Witte Ruysheuvel. The track hosted its first Grand Prix in 1985, which saw former 125cc World Champion, Dave Strijbos claim victory that time around. Then in 1989 it was American, Mike Healy, who was victorious and in 1998 it was Alessio Chiodi who won at the circuit. For many years, the track has been used as a regular stop of the Dutch Masters of Motocross, alongside some World Championship Sidecar races between 1980 and 2000.

The Local Organizer, Top Events Group, headed by Ebert Dollevoet, is an established reality in the Netherlands as experts of events and catering, already cooperating with important partners such as PSV Eindhoven (including the stadium concerts with Guus Meeuwis) and NAC Breda. Now the organiser will bring the Dutch circuit to the big stage, to host the fastest 250cc and 450cc riders of the FIM Motocross World Championship starting from the 2021 season.

David Luongo, Infront Moto Racing CEO: “It is fantastic to start a new project in the Netherlands with Top Events Group. We have been in discussion for a long time now and we are happy to engage the MXGP World Championship in a long term collaboration with Oss circuit. The experience of Ebert in professional events is strong and we are sure it will lead this Grand Prix to a big success.”
Ebert Dollevoet, Top Events owner: “We are very proud to announce the partnership with Infront Moto Racing. Top Events is looking forward to organizing such a big event for the people in our own backyard. This location is a real Motocross-hotspot and home base for much of the Dutch top riders, like Jeffrey Herlings, Roan van de Moosdijk, Glenn Coldenhoff and many others. For me personally, organizing this event is extra special because of my own affinity with Motocross and my work as manager for some professional riders like Roan van de Moosdijk. With our experience in events, catering and motocross I am convinced that we can organize an awesome weekend the next five years”.

More information on the 2021 FIM Motocross World Championship MXGP will be released shortly.