MXGP Oss gaat door!

 In Uncategorized

Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid van afgelopen vrijdag is intensief overleg gevoerd door Ebert Dollevoet met de gemeente Oss en Infront Moto Racing. We zijn erg blij het volgende mee te kunnen delen: De MXGP in Oss die aankomend weekend (17 en 18 juli) gepland staat op circuit de Witte Ruysheuvel in Oss gaat door! Bij het evenement mag publiek aanwezig zijn. De toeschouwers krijgen een vaste zitplaats langs het circuit om het spektakel te kunnen aanschouwen, de organisatie van MXGP Oss zorgt daarbij voor voldoende stoelen. De  EMX-klassen zullen worden verreden op zaterdag, de MXGP-klassen op zondag.

Om het evenement te bezoeken blijft het wel nodig om in bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs / QR code. De overheid heeft afgelopen week een aantal regels aangescherpt, meer informatie hierover is te vinden op de website van MXGP Oss. Voor meer vragen over het coronatoegangsbewijs verwijst de organisatie naar Testen voor Toegang: 088-7770809 / www.testenvoortoegang.org.

Vanaf de ingang loop je door de Paddock om deze te kunnen bezichtigen, tijdens de race blijft de Paddock gesloten voor publiek. Uiteraard zijn de horecafaciliteiten en toiletten geopend, over de mogelijkheden van het entertainmentprogramma (VIP en circuit) is de organisatie nog in gesprek.

Ook de camping is toegankelijk (deze is geen onderdeel van het terrein), meer informatie hierover is te vinden via mxgposs.nl/camping. De organisatie zal de kopers van een campingticket de komende dagen nog verder op de hoogte stellen over de gang van zaken.

De grootste motorcrosswedstrijd die dit jaar in Nederland verreden gaat worden, gaat door! Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar.

Recent Posts

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken