Kaartverkoop MXGP Oss van start

 In Uncategorized

In het weekend van 17 en 18 juli wordt de Nederlandse Grand Prix verreden op het circuit van Oss. Er is goed nieuws te melden want er mag publiek bij! Wil je er bij zijn koop dan nu snel je tickets op de volgende link: https://www.mxgposs.nl/tickets/

De MXGP in Oss is de vijfde wedstrijd op de kalender van het wereldkampioenschap en is de eerste die in Nederland/Belgie gehouden wordt dit jaar. In de MXGP klasse hebben we Jeffrey Herlings die op jacht gaat naar zijn vijftiende Nederlandse Grand Prix overwinning en Glenn Coldenhoff die voor eigen publiek wil schitteren. Maar ook Brian Bogers en Calvin Vlaanderen zijn twee Nederlanders die in Oss hoge ogen willen gaan gooien. En wat te denken van de MX2 klasse waar we met Roan van de Moosdijk een kanshebber hebben voor het podium en Kay De Wolf die in Oss zijn allereerste Nederlandse Grand Prix zal rijden.

Tijdens de MXGP in Oss krijgt u naast motorcross op hoog niveau nog veel meer! Sport en entertainment gaan perfect samen en daarom zal er voor-, tijdens en na de races een MXGP Oss Festival worden georganiseerd. Op verschillende podia op het terrein zullen bekende Nederlandse artiesten hun opwachting maken, waardoor het een weekendevenement is voor jong en oud, man en vrouw.

LINE UP – HEADLINES:
VIP: André Hazes, René le Blanc, Django Wagner, René Schuurmans en live DJ

Festival Podium: Partyfriex, Outsiders, Bonte Carlo, 4 Viltjes, Snollebollekes en live DJ’s

Recent Posts

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken