Motocrossplanet versterkt Top Events bij organisatie MXGP Oss

 In Uncategorized

Top Events is verheugd te kunnen mededelen dat Motocrossplanet het team komt versterken met de organisatie van de Grand Prix Motorcross in Oss. 

Motocrossplanet is al jarenlang een groot online platform waarop iedere dag duizenden bezoekers al het nieuws over de motorcross in Binnen en Buitenland volgen. Maar Motocrossplanet is veel meer dan enkel een online platform want ook al jaren zijn ze nauw betrokken bij de organisatie van de Dutch Masters of Motocross.

Motocrossplanet zal de volledige promotie van het evenement op zich nemen met daarnaast alle perswerkzaamheden en het contact met de partners onderhouden. 

Commentaar Arno van den Brink (eigenaar Motocrossplanet.nl): ‘’Het is een fantastisch project. Ik ben al jarenlang nauw betrokken bij de Dutch Masters of Motocross waarbij ik veel ervaring heb opgedaan en nog steeds doe. Dit zal zeker van pas komen bij dit evenement. Ook is het natuurlijk een prachtig evenement om bij betrokken te zijn en ik kijk er naar uit om samen met Top Events een goede samenwerking voor in de toekomst op te bouwen.’’

Commentaar Ebert Dollevoet, eigenaar van Top Events: “Arno is een mooie aanvulling op ons team. We zijn ervan overtuigd dat we met zijn netwerk, kennis en ervaring in de motocrosswereld dit prachtige evenement nog beter neer kunnen gaan zetten en tot een succes gaan maken. We zijn erg blij met zijn komst.”

De Grand Prix van Oss wordt op 22 en 23 mei (Pinksterweekend) verreden op circuit de Witte Ruysheuvel in Oss. Het zal niet alleen een wedstrijd van motorcross op het hoogste niveau zijn maar daarnaast zal er nog veel meer te beleven zijn waardoor het echt een dagje uit wordt voor het hele gezin.

Recent Posts

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken