Een dankwoord van de organisatie van de MXGP Oss

 In Uncategorized

De eerste editie van de MXGP Oss zit erop. Wat gingen de rijders ervoor en wat zorgden de vele fans voor een fantastische sfeer langs circuit de Witte Ruijsheuvel. Ondanks het feit dat de organisatie alle zeilen bij heeft moeten zetten om het evenement op verantwoorde wijze te kunnen organiseren, blikt ze tevreden terug op deze eerste editie.

Commentaar organisator Ebert Dollevoet: ‘’We kunnen terug blikken op een goede eerste editie van de MXGP in Oss. Ik heb genoten van de wedstrijden en de geweldige sfeer waar de fans voor hebben gezorgd!
We hebben veel extra werk moeten verzetten om het evenement in deze periode met alle Corona-beperkingen door te laten gaan. Hierbij hebben we alle medewerking gekregen van de burgemeester, waar ik haar uiterst dankbaar voor ben. Ook de wethouder, de politie en alle betrokken ambtenaren hebben ons de volledige medewerking gegeven. De vrijwilligers van Motorclub Oss en de medewerkers die namens Top Events aanwezig waren hebben veel extra werk moeten verzetten. Enerzijds door de extra corona-maatregelen die getroffen moesten worden maar ook door de hevige regen die we op donderdag voorafgaand aan het evenement hebben gehad. Alle medewerkers verdienen een dikke pluim voor het doorzettingsvermogen dat ze hebben getoond.
Dankbaar ben ik ook voor de aanwezigheid en inzet van Wesley Sneijder, Andy van der Meijde, Dutch Performante en Mo Bicep. Zij hebben belangeloos een bijdrage geleverd aan het evenement en hiermee de motorsport voor een breder publiek toegankelijk gemaakt.

Als laatste wil ik nog opmerken dat de toegangspoort naar het evenement op zaterdagochtend later open kon door de geldende veiligheidsmaatregelen. We begrijpen de teleurstelling die dit bij de
bezoekers opriep. We hebben veel geleerd tijdens deze eerste editie en zijn ervan overtuigd dat we er volgend jaar, zonder corona, nog een mooier evenement van gaan maken zonder beperkingen.

Bedankt allemaal!”

Ook in 2022 zal de Nederlandse Grand Prix verreden worden op circuit de Witte Ruijsheuvel in Oss.
De datum wordt later dit jaar bekend gemaakt.

Recent Posts

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken