De Snollebollekes zorgen voor extra entertainment tijdens MXGP Oss

 In Uncategorized
Tijdens het Pinksterweekend wordt op circuit de Witte Ruysheuvel in Oss de grootste Nederlandse motorcrosswedstrijd van het jaar georganiseerd. Het wereldkampioenschap MXGP is het sterkste kampioenschap ter wereld en in Oss wordt de vierde wedstrijd van dit kampioenschap verreden.
De organisatie van de Grand Prix van Oss wil tijdens dit weekend meer brengen dan alleen motorcross op het hoogste niveau. Het moet een weekend worden waarbij motorcross en entertainment er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk uitje wordt voor het hele gezin!
De eerste grote Nederlandse artiest die er voor zal zorgen dat de sfeer er goed in zal zitten zijn de Snollebollekes. Deze artiest weet wat er voor nodig is om het publiek op de banken te krijgen en het is daarom fantastisch nieuws dat ze bij de MXGP in Oss aanwezig zullen zijn.
Commentaar Ebert Dollevoet (eigenaar Top events en organisator MXGP Oss): ‘’We zijn heel blij dat de Snollebollekes bij ons evenement aanwezig gaan zijn. Ons doel is om meer te brengen dan alleen motorcross. De Snollebollekes is de eerste artiest die we hebben weten te contracteren maar we zijn nog volop in gesprek met andere bekende Nederlandse artiesten. Het moet een onvergetelijk weekend worden waarbij het op en naast het circuit fantastisch is.’’
De Grand Prix van Oss wordt verreden in het weekend van 22 en 23 mei. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mxgposs.nl
Recent Posts

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken