Covid 19.

MXGP Oss 2021 is alleen toegankelijk middels een via deze website gekocht ticket, in combinatie met een coronatoegangsbewijs en op het vertoon van een legitimatiebewijs bij de ingang. De paddock en baan liggen op het zelfde terrein, beide locaties zijn toegankelijk middels een Weekendticket of VIP ticket.
LET OP: het event is op 2 dagen en op beide dagen dien je een geldig coronatoegangsbewijs te tonen.

Hieronder een korte uitleg van de zaken zoals ze voor MXGP Oss 2021 van toepassing zijn.

Wanneer je een Weekendticket of VIP ticket hebt gekocht dien je bij de ingang van het terrein een QR code te tonen met daarin een coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs kun je verkrijgen middels:

  1. Een negatieve coronatest via Testen voor Toegang (binnen 24 uur voor aanvang van het evenement);
  2. Een bewijs van vaccinatie (volledig gevaccineerd en minimaal 14 dagen oud);
  3. Een bewijs van herstel (niet ouder dan 180 dagen).

Om het coronatoegangsbewijs aan te maken en te kunnen tonen bij de ingang dien je gebruik te maken van de Coronacheck app.
Wanneer je liever een code op papier aanmaakt klik je hier.

Toepassing van het coronatoegangsbewijs:
– Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
– De camping is geen onderdeel van het evenemententerrein. Daarom hoef je bij de entree van de camping niet in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Voor de camping gelden de basisregels zoals ze in Nederland in het openbare leven van toepassing zijn. Om het evenemententerrein te bezoeken is het coronatoegangsbewijs uiteraard wel nodig!

Internationale bezoekers binnen de EU kunnen ook toegang krijgen tot activiteiten of evenementen met een Digitaal Corona Certificaat (DCC). Let op! Het DCC is 72 uur geldig en voor toegang moet je 24 uur van te voren in bezit zijn van een negatieve testuitslag. Heb je een DCC verkregen met een negatieve reistest, dan kan het zijn dat je je als internationale bezoeker opnieuw moet laten testen in Nederland.
International visitors within the EU can also gain access to activities or events with a Digital Corona Certificate (DCC). Please note! The DCC is valid for 72 hours and you must have a negative test result 24 hours prior to entry. If you have obtained a DCC with a negative travel test, you may be required to be retested in the Netherlands as an international visitor.
– 
Voor meer informatie voor bezoekers uit België: klik hier. NB: de negatieve test mag net als in Nederland niet ouder zijn dan 24 uur voor aanvang van het evenement, zoals hierboven beschreven bij Internationale bezoekers.

Heb je vragen nog over hoe je een coronatoegangsbewijs kunt verkrijgen, of voor andere informatie over een coronatoegangsbewijs kijk dan op www.testenvoortoegang.org en scroll naar beneden voor veel gestelde vragen. Mocht je hier geen antwoord vinden op je vraag bel dan met de Testen voor Toegang Helpdesk: 088-7770809.

Bij annulering van het evenement van overheidswege of het verbod op publiek, is het mogelijk om het ticket mee te nemen naar 2022 of zal bij keuze van terugbetaling het volledige bedrag zonder extra kosten binnen 30 dagen worden terugbetaald.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken